Arkiv

För tjänsten gäller undervisning i klaverinstrument i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

Undervisning i klassiskt slagverk, samt trumset/slagverk inom pop-/ rock- och jazzgenren.

För tjänsten gäller undervisning i klaverinstrument i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt att arbeta som speciallärare i Kulturskolans uppdragsverksamhet fr&auml

Innehållet i tjänsten gäller Teater-/ Dramaundervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

För tjänsten gäller Cirkusundervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.  Du har stor frihet i att skapa ett

Undervisning i Oboe, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

För tjänsten gäller undervisning i cello, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

Undervisning i Valthorn, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.