Arkiv

Enheten kulturskolan i Falun arbetar för att fler ska upptäcka glädjen som finns i musik, dans, teater, konst och slöjd.

Länk till annons och ansökan: https://recruit.visma.com

Vi söker en danspedagog till våra grupper på Sala kulturskola. Läs mer om tjänsten, som är ett vikariat under vårterminen,  här:

Vi söker en vikarie för en av våra fiollärare som ska vara föräldraledig lå 2018-2019.

Musiklärare/piano (8 mar, 2018)

I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten

Undervisning i Musikproduktion samt trumset-/ slagverksundervisning inom pop-/ rock-och jazzgenren i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten.

Undervisning i Klarinett och Saxofon i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i fiol och altfiol i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i akustiskt gitarrspel i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i klaverinstrument och sång i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och körledning ingår i tjänsten.

Undervisning i olika dansgenrer med tyngdpunkt på streetdance, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. 

Undervisning i bild- och formämnet och serieteckning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten.

Undervisning i digital bild och medieområdet.

Vill du vara med och skapa kreativitet och engagemang hos våra elever? Just nu söker vi två bildlärare till Västerås Kulturskola.

Vill du vara med och skapa kreativitet och engagemang hos våra elever? Just nu söker vi en pianolärare till Västerås Kulturskola.

Arbetsplatsbeskrivning

Musiklärare/bleckblås (26 mar, 2018)

Arbetsplatsbeskrivning
Kulturskolan Stockholm I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus.

Sidor