Unika erbjudanden vid tidig anmälan till rikskonferensen - anmäl dig redan idag! OBS: erbjudandet förlängt till 31 januari!

Kulturskolerådet har fått tillgång till unika teater- och dansbiljetter på Dramaten, Kulturhuset Stadsteatern och Kungliga Operan. Anmäler du dig till vår Rikskonferens redan nu och fram till och med den 31 januari har du möjlighet att ta del av erbjudandena. Pjäserna vi har fått biljetter till är i anslutning till rikskonferensen så stanna en extra dag i Stockholm i mars.

  • Premiärbiljetter till Påklädaren, på Dramatens stora scen, den 24 mars kl 19. Läs om pjäsen här.
     
  • Förmånligt pris till musikalen My Fair Lady på Kulturhuset Stadsteatern, stora scenen, 23 mars kl 19. Läs om föreställningen här.
     
  • Biljetter till dansföreställningen The Artifact Suite/The Grey Area på Kungliga Operan. Dels 23 mars kl 19 - nypremiär - och dels 24 mars kl 15. Läs om föreställningen här

Efter att du har anmält dig till Rikskonferensen får du ta del av dessa erbjudanden och får information om hur du går tillväga för att boka.

OBS: Kulturskolerådet har fått tillgång till ett begränsat antal biljetter till respektive föreställning så först till kvarn gäller och så långt biljetterna räcker!

LÄS MER OM ÅRETS RIKSKONFERENS MED LÄNK TILL ANMÄLAN.

 

 

 

Pressbild Påklädaren Dramaten