Åre kulturskola söker gitarrpedagog

Åre Kulturskola
Är en arbetsplats med 7 kollegor, som främst jobbar med musik, dans och cirkus. Kulturskolan driver också verksamheterna ”Mini-Krumelur” som vänder sig till kommunens förskolor, ”Krumelur” som vänder sig elever i åk F-2 och uppsökande verksamheten ”Kulturskolan Hälsar På”. Kulturskolans pedagoger turnerar även med egna arrangemang som vänder sig till förskolor, skolor och särskilda boenden. Under ordinarie undervisningsveckor möter kulturskolans pedagoger totalt ca 650 barn och ungdomar. Se mer information om vilka vi är och hur vi jobbar på www.kulturskolan.are.se

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är främst att undervisa på akustisk-, el- och basgitarr för elever i åk 3 till och med gymnasiet, men vi ser gärna att du kan hantera något/några fler instrument. Du kommer tillsammans med övriga i arbetslaget planera och genomföra större och mindre projekt samt delta i arrangemansturnéer och andra arrangemang där kulturskolan är involverad. Kulturskolan är ett litet arbetslag som ofta arbetar ämnesöverskridande och tillsammans med andra verksamheter inom kommunen.
Tjänsten är en semesteranställning och schemalagd dagar och kvällar, tillträde efter överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag: 
11 aug, 2017
Kvalifikationer: 
Kvalifikationer: Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet från branschen. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett positivt och kreativt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp. Du ska ha god it-vana och vara kunnig i notprogram och inspelningsteknik för musik och sång. Krav på körkort, vi har leasingbilar.

Om anställningen

Arbetsort: 
Åre kommun
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidare anställning
Tillträde: 
14 aug, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Åre kommun
Kontaktperson: 
Berit Lindh
Telefon: 
070-567 66 24