Biträdande Kulturskolechef/Enhetschef till Borås Kulturskola

Vill Du vara en del av Borås Kulturskola som i nytt hus hösten 2018 blir Framtidens Kulturskola? 

Borås Kulturskola bedriver verksamhet inom musik, dans, teater, bild/serieteckning, textil/design, ord, cirkus. Stor utåtriktad verksamhet med ca 300 konserter/framträdanden under 2016. Här arbetar nästan sextio lärare, samt administrativ personal. Vi har 1800 ämneselever samt 600 ämneselever i våra Kulturskolefilialer på åtta grundskolor, samt uppdragsverksamhet i förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och särskolan.

Du kommer att tillsammans med övrig skolledning ansvara för personalens arbetsorganisation samt utveckling av Kulturskolans metodik, pedagogik och utåtriktade verksamhet. Du kommer att ha pedagogisk ledning för delar av lärarpersonalen. Du kommer att ansvara för och vidareutveckla Kulturskolans uppdragsverksamhet med övriga skolväsendet och ha en regelbunden kontakt med kommunens övriga förvaltningar. Du kommer att ingå i nätverkssamverkan med övriga Musik-och Kulturskolor i Västra Götalandsregionen.

Sista ansökningsdag: 
24 maj, 2017
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har en akademisk examen inom pedagogik eller kulturområdet från en konstnärlig högskola. Det är ett krav att du har erfarenhet från en personalledande befattning. Som person är du öppen och utåtriktad, du har lätt att skapa kontakter, lätt för att uttrycka dig, lätt för att sälja dina idéer och lätt för att förmedla Kulturskolans uppdrag. Vi förväntar oss att du aktivt och engagerande arbetar tillsammans med övrig personal, elever och föräldrar för att nå våra gemensamma mål. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansök via: 
Webbadress

Om anställningen

Arbetsort: 
Borås
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning
Tillträde: 
1 aug, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borås Stad / Kulturförvaltningen
Kontaktperson: 
Per-Olov Pell, kulturskolechef
Telefon: 
Tel. 033-357 641 / 0768-88 76 41