Bleckblåslärare 100% tillsvidare

Du kommer att undervisa våra elever i trumpet, trombon, valthorn, baryton och bastuba. Du kommer delta i Blåslek där barn i åldern 7-8 år lär sig spela kornett och baryton tillsammans med klarinett och flöjt i grupp. Du kommer att leda orkester/ensemblespel. Du kommer att delta i gemensamma konsertprojekt samt driva egna.

Sista ansökningsdag: 
7 okt, 2015
Kvalifikationer: 
Vi vill att du har pedagogisk bleckblåsutbildning på högskola t.ex. I/E eller annan som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du är välorganiserad, arbetar bra självständigt men även i projektform tillsammans med andra lärare och elever. Du lyssnar på elevernas åsikter och ser individen även i gruppen. Du är nyfiken, påhittig och söker ständigt nya vägar för att nå fram till dina elever. Du har stor genrebred. Arbete med yngre barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning sex månader tillämpas.

Om anställningen

Arbetsort: 
Lomma och Bjärred
Omfattning: 
100% Tjänsten kan ev. delas på två tjänster, 60 % resp. 40 %. Ange i ansökan hur stor del av tjänsten du söker samt vilka veckodagar du är tillgänglig. Undervisningen är förlagd till eftermiddagar/kvällar. Arbete på helger förekommer.
Anställningsform: 
tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: 
7 jan, 2016

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Lomma kommun
Kontaktperson: 
Johan André, kulturskolechef
Telefon: 
0733-411680