Kulturskolan Miranda i Mora söker Rytmiklärare

Kulturskolan Miranda har en bred frivillig verksamhet inom musik, dans, bild, film/media samt teater/drama från och med ht 2017. Vi har också en verksamhet ute på kommunens för- och grundskolor, där alla barn får chansen att prova olika estetiska språk. Vi arbetar för att stärka människans självkänsla genom olika estetiska och skapande uttrycksformer. Du kommer att ingå i ett arbetslag med dans-, bild-, teater- och film-/medialärare.

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta främst med rytmik/musik för barn i åldern 4-5 år ute på kommunens förskolor. Du kommer att leda arbetet och samarbetar med förskolelärare på respektive förskola. Viss verksamhet på barns och ungas fritid på Rosa Huset kan också förekomma. Du förväntas dessutom ta ansvar i kulturskolans gemensamma, tvärkulturella arrangemang.
 

Sista ansökningsdag: 
4 jun, 2017
Kvalifikationer: 
Kunskaper/Utbildning: Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. B-körkort. Erfarenheter/Färdigheter: Du har goda färdigheter i att jobba med rytmik/musik för yngre barn. Du kan driva en kreativ och lustfylld process i en grupp och har goda kunskaper om små barns röstlägen. Du har erfarenhet av arbete i för- och grundskolan. Erfarenhet av andra estetiska språk/ämnen är meriterande.

Ansökan

Om anställningen

Arbetsort: 
Mora
Omfattning: 
50%
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tillträde: 
16 aug, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kulturskolan Miranda, Mora Kommun
Kontaktperson: 
Mikael Jäderlund
Telefon: 
0250-265 44