Musiklärare, cello samt ensemble/orkester till Kulturskolan

Vi söker en musiklärare till Kulturskolan med undervisning inom cello och ensemble/orkester samt eventuellt biinstrument.

 

Tjänsten innehåller undervisning av elever på cello, både enskilt och i grupp. Ensembleledning och orkester ingår också i tjänsten samt samarbetsprojekt med kollegor och externa kulturaktörer. Förutom undervisning ingår även konserter och annan utåtriktad verksamhet.

Undervisning inom suzuki eller eventuellt biinstrument kan också komma att ingå i tjänsten.

 

Läs mer på Norrköpings kommuns webbplats.

http://www.norrkoping.se/arbete-naringsliv/arbete/

Sista ansökningsdag: 
20 jun, 2016
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är kreativ och flexibel, och som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot instrumentalundervisning och ensemble. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta. Du måste även ha förmåga att självständigt kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen. Vi ser gärna att du även kan undervisa inom något biinstrument också. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen sker i kommunens ytterområden.

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköpings kommun
Omfattning: 
Tjänsten är ett vikariat på 100% med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde 11 augusti.
Tillträde: 
11 aug, 2016

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings kommun
Kontaktperson: 
Mats Gripenblad
Telefon: 
011-15 33 43