Musiklärare, tvärflöjt till Kulturskolan i Norrköping

Vår verksamhet

Kulturskolan i Norrköping erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama, bild och slöjd. Vi har också ett väl utvecklat arbete inom Kultur i skolan, Skapande skola och med andra aktörer inom barnkulturområdet. Vi har nyligen startat verksamhet inom El Sistema i ett av kommunens stadsdelsområden och har ett utvecklat samarbete med många kulturinstitutioner.

Arbetsbeskrivning

Kulturskolan i Norrköping söker en träblåspedagog med huvudinriktning mot tvärflöjt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50% och innehåller undervisning av elever på träblås/tvärflöjt, både enskilt och i grupp. Ensembleledning och orkester ingår också i tjänsten samt samarbetsprojekt med kollegor och externa kulturaktörer. Förutom undervisning ingår även konserter och annan utåtriktad verksamhet. Undervisning på eventuella andra träblåsinstrument eller biinstrument kan också komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är kreativ och flexibel, och som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot träblås/tvärflöjt.
Du har god förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta. I den här tjänsten ingår det att arbeta i grupp och därför ställs det höga krav på din förmåga att kunna arbeta bra tillsammans med andra, vara inlyssnande och flexibel. Du måste även ha förmåga att både självständigt och inom arbetslaget kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.
Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder.
Du är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet. Du har också god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är en god lagspelare i arbetslaget.

Övrig information och ansökan B-körkort ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 50 % deltid med tillträde 14 augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Hans Eriksson, tel. 0730-20 26 51, e-post: hans.eriksson@norrkoping.se
Sista ansökningsdag är 6 augusti.

 

 

Sista ansökningsdag: 
8 aug, 2017
Kvalifikationer: 
Du har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot träblås/tvärflöjt.

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
Deltid, 50%
Anställningsform: 
Tillvidare
Tillträde: 
14 aug, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings Kulturskola
Kontaktperson: 
Hans Erikson
Telefon: 
011 15 33 42