Piano- och sångpedagog med körledning Kulturskolan Skurup

Vi söker en pedagog som brinner för både sång, kör och piano. Du har förmåga att förmedla sångglädje och spelglädje till barn och unga i alla åldrar. Du hittar repertoar som tänder, och kan även anpassa den efter ungdomarnas önskemål och smak. Du är med och arrangerar konserter, körprojekt och musikaler.
I nuläget är större delen av tjänsten pianoundervisning, men vi vill utveckla sångämnet och körverksamheten och då kan tjänsten senare komma att utökas. Förskolan liksom de lägsta skolåren är en bra målgrupp att börja med för att bygga ett brett sångintresse.
Nybörjarna i piano startar med gruppspel på digitalpianon, och efterhand övergår de till akustiskt piano.
Du blir en del i ett lärarlag som driver en mycket utåtriktad verksamhet för att inspirera barn att uttrycka sig musikaliskt och konstnärligt. Varje år i mars gör vi ett sex veckor långt projekt då den ordinarie undervisningen byts ut mot ensembler och allt annat kul och utvecklande, och vi byter elever med varandra. Lärarna bestämmer utbudet ihop med eleverna.
Utöver musik har Kulturskolan ett brett utbud inom dans och nycirkus, och även en textilkurs.

Sista ansökningsdag: 
23 maj, 2017
Kvalifikationer: 
Behörig IE-lärare eller motsvarande. Dokumenterad erfarenhet av undervisning, med referenser. Biinstrument är ett plus. Du är en utåtriktad och inspirerande person som lätt får kontakt med barn och som har lätt att samarbeta med kollegor. Du är nyfiken och kreativ och söker ständigt nya sätt att undervisa och möta eleverna. Körkort är ett plus men inget krav. Övriga kvalifikationer som kan vara till fördel: Erfarenhet av annan undervisning, kulturverksamhet eller barnverksamhet. Dokumenterad vana att arrangera musik (vi använder notprogrammet Sibelius). Inspelningsteknik, ljud, ljus, konsertproduktion, projektledarskap mm…

Om anställningen

Arbetsort: 
Skurup
Omfattning: 
40%
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
9 aug, 2017

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Skurups Kommun
Kontaktperson: 
Magnus Rydlöv
Telefon: 
0411-536317