Sång/Körpedagog 50% till Kulturskolan i Vingåker

Kulturskolan i Vingåker är en modern och aktiv kulturskola som växer! Vi erbjuder elever från årskurs F-9 undervisning i sång, dans, drama och en bred spännvidd av instrument. Vi arbetar aktivt för att förmedla och utveckla den egna verksamheten, för att passa alla eleverns behov, önskemål och förutsättningar.

Vi söker nu en sång/körpedagog till oss. Du kommer arbeta med både barn i de lägre åldrarna och ungdomar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att undervisa i sång/kör och du arbetar med en bred repertoar. Vi vill att du arbetar musikaliskt gränsöverskridande. Som anställd inom kulturskolan ingår det också att deltaga i konserter/föreställningar och evenemang som anordnad i kommunen. Det innebär att du kommer arbeta på varierade tider och dagar. Som anställd i kommunens kulturskola har du stora möjligheter att själv planera och strukturera det egna arbetet. 

För att ha en god kommunikation mellan elever, lärare och vårdnadshavare använder vi oss av verksamhetssytemet StudyAlong.

Sista ansökningsdag: 
16 sep, 2018
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är utbildad musiklärare med inriktning sång/körsång, sångpedagog, körpedagog eller för tjänsten, relevant utbildning. Du är bred i din repertoar och arbetar gärna musikaliskt gränsöverskridande i stilar och genrer. Du har erfarenhet av att arbeta med både små barn liksom med tonåringar. För att nå våra pedagogiska mål har du lätt för att kommunicera, entusiasmera och är visionär och målinriktad i ditt arbete. Som lärare vill du prova nya pedagogiska arbetssätt och tar dig gärna an ny pedagogisk forskning. Som person är du utåtriktad och att ha många kontaktytor och många projekt på gång parallellt är vardag för dig. Du har förmåga att inspirera och undervisa såväl yngre barn som tonåringar och du är van vid att arbeta med elever både enskilt och i grupp. Du tar en naturlig ledarroll i undervisningen och har god samarbetsförmåga med såväl elever, lärare och kollegor som med vårdnadshavare.

Om anställningen

Arbetsort: 
Vingåker
Omfattning: 
50 %
Anställningsform: 
Tidsbegränsad, med möjlighet till förlängning
Tillträde: 
1 okt, 2018
Lön: 
Månadslön, individuell lönesättning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Vingåkers kommun
Kontaktperson: 
Fred Sjöberg
Telefon: 
0703-171443