Stäng

3 st pianopedagoger till Kulturskolan i Norrköping

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET.
Kulturskolan erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama/teater, film, bild och slöjd. Vår undervisning äger rum i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping och till en del på dagtid i kommunens ytterområden.
Skolan är i en spännande utveckling med kurser där vi prövar nya sätt att arbeta.
Vi har ett utvecklat samarbete med Norrköpings övriga kulturinstitutioner och sedan ett år tillbaka El Sistema-verksamhet i stadsdelen Klockaretorpet. Vi genomför större utåtriktade arrangemang som melodifestival och Luciakröning varje år.
ARBETSBESKRIVNING
På grund av föräldraledigheter och pensionsavgång söker vi 3 pianopedagoger för undervisning av elever enskilt och i grupp. I tjänsten ingår konserter och annan utåtriktad verksamhet. Ensembleledning, ackompanjemang och nybörjargrupper kan ingå samt samarbeten mellan konstarterna med kollegor eller externa kulturaktörer. Du har även möjligheter att forma egna projekt inom de ramar som Kulturskolans uppdrag ger.
DIN PROFIL
Vi söker pedagoger som är kreativa och flexibla. Du har en pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot piano. Önskvärt är att du gärna rör dig mellan olika musikaliska genrer. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av Suzukiundervisning eller av att leda afroensembler.
Du har god förmåga att lära ut till barn och unga. Det är viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta. I de här tjänsterna ingår det att arbeta i grupp och därför ställs det höga krav på din förmåga att kunna arbeta tillsammans med andra, vara inlyssnande och flexibel. Du måste även ha förmåga att både självständigt och inom arbetslaget kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.
Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder.
Du är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet. Du har. god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är en god lagspelare i arbetslaget.
ÖVRIG INFORMATION OCH ANSÖKAN
Vi söker:
1 pianopedagog på 100 %  tillsvidareanställning med tillträde 9 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.
2 pianopedagoger på 100 % visstidsanställning läsåret 18/19 med tillträde 9 augusti 2018 eller enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning kan finnas.
Ange i ansökan vilken tjänst du söker eller om du är intresserad av både visstids- och tillsvidareanställningen.
B-körkort är ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Hans Eriksson, 0730-20 26 51,
 e-post: hans.eriksson@norrkoping.se
Sista ansökningsdag är 7 maj 2018
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Kvalifikationer: 
Pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot piano.

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidare samt visstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings Kulturskola
Kontaktperson: 
Hans Erikson
Telefon: 
011 15 33 42