Stäng

Administratör med inriktning handläggning till Norrköpings Kulturskola.

DIN PROFIL

 

För denna tjänst bör du ha god erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete under de senaste 3 åren, gärna inom skola. Meriterande är kunskaper i ärendehanteringssystemet Public 360 och erfarenhet från offentlig verksamhet. Utbildningsmässigt ser vi att du har som lägst 3-årig teoretisk gymnasieutbildning från exempelvis administrationsinriktat, samhällsvetenskapligt eller humanistiskt inriktat program.

 

 

För tjänsten krävs god svenska i tal och skrift och att du kan formulera dig på ett passande sätt i olika texter. Det är bra om du även har goda kunskaper i engelska språket i tal och skrift.

 

 

Personlighetsmässigt ser vi att du som person är ansvarstagande, har lätt för att sätta dig in i processer och snabbt blir självgående, är kommunikativ, stresstålig och lyhörd för vad som händer i närmaste organisationen. IT-mässigt bör du ha lätt för att lära dig nya system eftersom du förväntas att ta rollen som superuser.

 

 

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

 

Kulturskolan i Norrköping är i en spännande utvecklingsfas. Förändrade samhällsomständigheter kräver kreativa sätt att tänka för att nå alla barn och unga. Kulturskolan prövar nya former för ämneskurser och ett digitalt verktyg för administration och metodutveckling ska implementeras. Administration och ledning kommer med hänvisning till pension och nya utmaningar bli i ny regi.

 

Kulturskolan ser samarbete som en möjlighet att utveckla verksamheten och har en strävan att konstarterna ska mötas i olika former av projekt. Tillsammans med biblioteket och Kultur- och fritidskontoret driver Kulturskolan DigIT, ett digitalt skapandecenter, och med Norrköpings fritidsgårdar driver vi Stage Skandia, en scen för ung kultur. Kulturskolan har El Sistemaverksamhet på två skolor i samarbete med Norrköpings symfoniorkester.

 

Kulturskolan har ca 2 100 elevplatser i som omfattar undervisning i musik, drama/teater, bild och form, slöjdklubb och film/animation. Kulturskolan arbetet med estetiska lärprocesser i ”Kultur i skolan” och möter ca 10 000 barn och ungdomar varje år i olika former.

 

Kvalifikationer: 
ARBETSBESKRIVNING Nu går vår administrativa handläggare inom skoladministration och koordination vidare till nya utmaningar! Vi söker därför en ny administrativ kollega som ska vara både chefsstöd och koordinera det som händer i skolan gällande kurser, elever och lärare. I dagsläget står Kulturskolan inför den spännande förändringen att utveckla ett nytt administrativt verktyg. Som handläggande administratör kommer du därför jobba i både de nuvarande systemen och de kommande. Arbetsuppgifter inkluderar: Chefsstöd administrativa arbetsuppgifter Schemaplanering Extern och intern kommunikation med lärare och elever samt kundservice till föräldrar/målsmän/elever. Hantering av vikarieanskaffning via egen vikariepool. Vara med i utveckling av administrativt verktyg för Kulturskolan Vara superuser inom IT och de system som nu används och det nya som kommer utvecklas och implementeras. Hantera intranätet Hantera hemsidan

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings kommun
Kontaktperson: 
Verksamhetschef Hans Eriksson på 011-15 33 42 hans.eriksson@norrkoping.se