Stäng

Bild- och Formlärare till Framtidens kulturskola i Borås!

Undervisning i bild- och formämnet och serieteckning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Du har stor frihet i att skapa ett bra koncept för Borås Kulturskolas bild- och formundervisning i anpassade lokaler i Kulturskolans nya hus. Meriterande om Du har kunskaper inom digital bild och form samt vara öppen för viss undervisning i grundskolan.

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola i nytt hus med moderna lokaler fr.o.m. höstterminen 2018. Musik, dans, teater, bild, textil, ord, cirkus. Stor utåtriktad verksamhet med 300 framträdanden under 2017. Ett femtiotal lärare och administrativ personal, samt 2200 ämneselever och kulturskolefilialer på åtta grundskolor. Uppdragsverksamhet i förskolan, särskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten. Följ oss gärna på Instagram @boras_kulturskola

Kvalifikationer: 
Vi söker en engagerad bildlärare med akademisk examen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en god förmåga att kunna inspirera ungdomar, har stor samarbetsförmåga och tar stort ansvar. Sociala medier är ett arbetsverktyg och goda kunskaper om digitala verktyg förutsätts. Du har vana att planera och genomföra workshops och är van att initiera och driva projekt. B-körkort är ett krav.

Om anställningen

Arbetsort: 
Borås
Omfattning: 
100%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borås Stad - Kulturförvaltningen
Kontaktperson: 
Kulturskolechef Per-Olov Pell
Telefon: 
033 357641