Stäng

Bildlärare med digital inrikting/ foto/ film till Framtidens kulturskola i Borås!

Undervisning i digital bild och medieområdet. Vi utgår från barn-och ungdomars eget skapande och kreativitet med hjälp av digitalt berättande, film, foto, bildspel eller annat. Anpassade lokaler i Kulturskolans nya hus. Du har stor frihet i att skapa ett bra koncept för Borås Kulturskola inom det digitala medieområdet.
Meriterande om Du även har kunskaper inom analogt bildskapande. 

Du kommer även att arbeta i verksamheten Mobil Kulturskola, som är uppsökande och målgruppen är ungdomar 13-18 år. Vi vill nå de barn och ungdomar som bor i kommunens ytterområden, unga med funktionsnedsättningar samt nyanlända, genom bl.a. workshops, kurser och lovverksamhet.

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola i nytt hus med moderna lokaler fr.o.m. höstterminen 2018. Musik, dans, teater, bild, textil, ord, cirkus. Stor utåtriktad verksamhet med 300 framträdanden under 2017. Ett femtiotal lärare och administrativ personal, samt 2200 ämneselever och kulturskolefilialer på åtta grundskolor. Uppdragsverksamhet i förskolan, särskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten. Följ oss gärna på Instagram @boras_kulturskola 

Kvalifikationer: 
Vi söker en engagerad bild- och medielärare med akademisk examen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en god förmåga att kunna inspirera ungdomar, har stor samarbetsförmåga och tar stort ansvar. Sociala medier är ett arbetsverktyg och goda kunskaper om digitala verktyg förutsätts. Du har vana att planera och genomföra workshops och är van att initiera och driva projekt. B-körkort är ett krav.

Om anställningen

Arbetsort: 
Borås
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borås Stad - Kulturförvaltningen
Kontaktperson: 
Kulturskolechef Per-Olov Pell
Telefon: 
033 357641