Stäng

Biträdande enhetschef på Kulturskolan Gävle

Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Kultur & fritid Gävle. Kul-turskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 3000 aktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.
Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan.

Som biträdande enhetschef ansvar du för ett eller flera verksamhetsområden. Du har både personal- och arbetsmiljöansvar för ditt/dina verksamhetsområden. Din tjänst innehåller också viss pedagogisk verksamhet eller uppdrag som producent.
Du kommer arbeta nära enhetschef och ledningsstöd. Tillsammans leder och fördelar ni arbetet och tar fram strategier för ökad måluppfyllelse och utveckling av kulturskolans verksamhet.
På uppdrag från enhetschef kan du även komma att ansvara för ett eller flera övergripande verksamhetsområden.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har högskoleutbildning och relevanta datorkunskaper. Erfarenhet av Kulturskolans verksamhet är önskvärt. Du är tydlig och lyhörd i ditt ledarskap. Du har förmågan att bygga goda relationer till medarbetare, elever/barn och vårdnadshavare. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående. Du har även relevant utbildning och erfarenhet för upp-drag som kulturpedagog, eller som producent.

Om anställningen

Arbetsort: 
Gävle
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidare
Lön: 
Eligt avtal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle kommun, Kultur &fritid
Kontaktperson: 
Joakim Lindblad, enhetschef Kulturskolan
Telefon: 
026-17 94 59