Stäng

Blåspedagog, inriktning saxofon till Kulturskolan Gävle

Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Livsmiljö Gävle. Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka, samt El Sistema. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 3000 deltagaraktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.
Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår individuell-, ensemble- och orkesterverksamhet i saxofon. Vi i blåsarbetslaget på Kulturskolan Gävle arbetar nära tillsammans kring våra elever och orkestrar. Du bör därför ha lätt för att samarbeta. Givetvis finns också utrymme att driva egna projekt. Uppdrag inom ram för både jazzensemble- och blåsorkester kan förekomma, så även arbete med El Sistema.

 

Kvalifikationer: 
För arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning, eller likvärdig kompetens och vilja att undervisa elever upp till de nivåer som krävs på t.ex. estetiska programmet på gymnasiet. Vi värderar både hög hantverksskicklighet på det egna instrumentet, samt hög pedagogisk kompetens. Önskvärt med biinstrument såsom piano eller gitarr. Du har förmågan att bygga goda relationer till elever/barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående. Erfarenhet av pedagogiskt arbete i mångkulturella miljöer är meriterande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Gävle
Omfattning: 
Deltid, 50-100%
Anställningsform: 
Föräldravikariat 1 år med tillträde augusti 2019.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle Kommun
Kontaktperson: 
Enhetschef Joakim Lindblad
Telefon: 
070-0848985