Stäng

Brasspedagog, inriktning mot trombon till Kulturskolan Gävle

Om arbetsplatsen
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!
Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser!
Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Livsmiljö Gävle. Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka, samt El Sistema. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 3000 deltagaraktiviteter varje vecka och samverkar med
kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.
Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för barn och ungas möjlighet att utveckla sina kreativa sidor. Samtidigt brinner du för trombon – om du har ytterligare instrument i din kunskapsbank kommer Kulturskolan i Gävle att vara din perfekta arbetsplats! I uppdraget ingår individuell-, ensemble och orkesterverksamhet i grovt brass på Kulturskolan Gävle, samt uppstart av blåsverksamhet i El Sistema. Vi i blåsarbetslaget arbetar nära tillsammans kring våra elever och orkestrar. Du bör därför ha lätt för att samarbeta. I tjänsten ingår konserter, utåtriktad verksamhet och samarbetsprojekt med kollegor. Uppdrag inom ram för både jazzensemble- och blåsorkester kan förekomma, så även undervisning i olika brassinstrument eller biinstrument. I tjänsten ingår att öka tillgängligheten och nå nya målgrupper.

Kvalifikationer: 
Kvalifikationer För arbetsuppgifterna relevant högskoleutbildning eller likvärdig. Kompetens och vilja att undervisa elever upp till de nivåer som krävs på t.ex. estetiska programmet på gymnasiet. Vi värderar både hög hantverksskicklighet på det egna instrumentet och hög pedagogisk kompetens. Önskvärt med biinstument såsom andra blåsinstrument, gitarr eller piano. Du har förmågan att bygga goda relationer till elever/barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående. Erfarenhet av pedagogiskt arbete i mångkulturella miljöer är meriterande, så även arbete i syfte att nå nya målgrupper.

Om anställningen

Arbetsort: 
Kulturskolan Gävle
Omfattning: 
Tjänsten omfattar heltid eller deltid, beroende på kompetens och biinstrument.
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle kommun
Kontaktperson: 
Enhetschef Joakim Lindblad
Telefon: 
070-084 89 85