Stäng

Danslärare – välkommen till oss!

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för stadens kultur- och fritidsverksamhet vilket involverar verksamheter inom såväl fritid, idrott och kultur. Vi strävar alltid efter ett attraktivt utbud, med prioritering för barn och ungdomar.

Om arbetsplatsen
Solna kulturskola är en enhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen i Solna stad. Vi erbjuder barn och ungdomar utbildning av hög kvalitet med konstnärlig och genremässig bredd. Solna kulturskola vill vara en kulturskola som utmärker sig i landet för sitt arbete såväl kvalitativt, som pedagogiskt och konstnärligt.

Välkommen till vårt gäng!
Vill du vara med och fortsätta utveckla Solna kulturskolas fantastiska dansundervisning? Vi är ett framåt och härligt gäng danslärare som nu söker dig som vill vikariera för vår föräldralediga kollega. Känn dig verkligt välkommen till oss.

Vårt erbjudande
Du kommer att undervisa yngre barn, 6-10 år, och främst showdans. Det kan också komma att ingå någon dansmix, streetdance eller musikal, även detta för yngre barn. Du undervisar dels i våra nya lokaler på Blomgatan 3 (Parkskolan), dels en liten bit bort i de äldre lokalerna i Huvudsta samt i Raoul Wallenbergskolan i norra Solna där vi har tillgång till en danssal och har ett fint samarbete med skolan. Schemat är inte klart ännu men undervisningen sker på eftermiddagar och kvällar och kan komma att ligga på veckans alla dagar. Vår konferenstid ligger på onsdagar och är just nu mellan 10.30-14.15. Vikariatet kan komma att förlängas även under våren 2019.

Vi söker dig som:
• är utbildad danslärare/danspedagog
• har stort pedagogiskt intresse, lätt att tänka i nya banor
• har erfarenhet av att inspirera och undervisa 6-10-åringar
• ser det som viktigt att utgå från elevernas intressen
• ser samarbete både med övriga danslärare och andra konstarter som självklart
• ser och delar kringuppgifter före och efter lektioner eller föreställningar med övriga danspedagoger
• deltar aktivt i ämneslag och tvärgrupper
• kan beskriva hur du själv tar initiativ
• kan beskriva på vilket sätt du är flexibel
• älskar att undervisa…!

Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Katarina Fast Ehrlén: katarina.fast-ehrlen@solna.se, 08-746 25 04. Facklig kontaktperson är Margareta Bjerén: margareta.bjeren@solna.se.
Tjänsten är ett vikariat hösten 2018 på 80% med tillträde 2018-08-13.
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-04-30. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Kvalifikationer: 
Utbildad danslärare

Om anställningen

Arbetsort: 
Solna
Omfattning: 
80%
Anställningsform: 
Vikariat
Lön: 
Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Solna stad, Kultur- och fritidsförvaltningen, Solna kulturskola
Kontaktperson: 
Katarina Fast Ehrlén, bitr. rektor
Telefon: 
08-746 25 04