Stäng

Danspedagog 100%

Vår danspedagog ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en vikarierande danspedagog 100% med stationeringsort Strömsund. Kulturskolan har idag c:a 310 elever i ämneskurs samt musiklek, danslek, drama, foto/film och bildkonst i förskoleklass.

Arbetsuppgifter
Danspedagogen ska delta och leda kulturskolans dansämne samt självständigt kunna planera sitt arbete.
Danspedagogen ska i nära samarbete med övriga medarbetare i Kulturskolan hålla en fungerande dansverksamhet för barn och unga i kommunen. Ett nära samarbete med grundskolan och övrig kultur/fritidsverksamhet i kommunen är en viktig dela av arbetet. Arbetsuppgifterna utförs på alla skolor i kommunen så resor med egen bill ingår i tjänstenVår danspedagog ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en vikarierande danspedagog 100% med stationeringsort Strömsund. Kulturskolan har idag c:a 310 elever i ämneskurs samt musiklek, danslek, drama, foto/film och bildkonst i förskoleklass.

 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har en utbildning inom danspedagogik eller en annan utbildning som anses likvärdig. Du ska vara självgående, kunna ta egna initiativ och ha en god förmåga att samarbeta. Samt ha ett stort intresse för arbete med barn och unga inom konsten. För jobbet krävs bra datakunskaper.

Om anställningen

Arbetsort: 
Strömsunds Kommun
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Vikariat 20190819 till 20200617
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Strömsunds Kommun / Kulturskolan
Kontaktperson: 
Kultur- och fritidschef Lars-Eric Bergman, 0670-16295 eller Danspedagog Johanna Liljemark, 070-510 30 64