Stäng

Enhetschef till Stureplan Ungdomens hus i Skara kommun

Stureplan är utgångspunkt i det främjande aktivitets- och kulturarbetet i kommunen – en arena för undervisning och ett händelsecentrum med lust till kreativt lärande. Verksamheten bygger på vuxna förebilder som en resurs för alla barn och ungdomar i Skara kommun.

Stureplan kännetecknas av ett flexibelt och brett aktivitets- och kulturutbud. Ungdomarna utvecklar entreprenöriellt lärande och är delaktiga i verksamheten. I de mest frekventa perioderna under läsåret har Stureplan ca 1 000  möten med Skaras barn och ungdomar.

Vi behöver ledare som inspireras av att leda genom andra för att skapa fantastiska resultat och för att säkerställa en god service till våra medborgare.

Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt – Mod och initiativ – Engagemang och service

Ditt uppdrag
Som enhetschef på Stureplan i Skara kommun kommer du att ha ansvar för teknik- och entreprenörcentrum, öppen fritidsverksamhet och musikskolan. Verksamheten innebär ansvar för delar av grundskolans undervisning, bl.a. teknik och musik. Till ditt stöd har du tre verksamhetsledare som tillsammans med dig bildar verksamhetens ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för ledarskap och som med våra ledord som utgångspunkt strävar mot våra gemensamma mål. Du skapar goda relationer och förtroende genom att vara tydlig och våga sätta gränser.För att lyckas är du en självklar förebild, lyhörd och har en förmåga att ta tillvara på medarbetarnas drivkrafter och vilja till utveckling.
Det är meriterande med tidigare ledarerfarenheter.

Du är en visionär med en social kompetens som har förmågan att representera verksamheten både i kommunen och på en nationell nivå.

För att lyckas i rollen som ledare behöver du
•högskoleutbildning, gärna inom pedagogik och/eller kulturämnen
•drivkraft att utveckla verksamheten, 
•erfarenhet av arbete i politiskt styrda organisationer samt
•erfarenhet av samverkan med föreningsliv, näringsliv och andra aktörer.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid.

Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Registerutdrag
Skara kommun vill stärka skyddet för barn och elever och tillämpar en utökning av det lagstadgade registerskyddet (lagen om registerkontroll 2000:873). Registerkontroll görs för all personal som anställs eller ska göra praktik inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se/service

Om anställningen

Arbetsort: 
Skara
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidare
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Skara kommun
Kontaktperson: 
Jonny Palmkvist
Telefon: 
072 - 160 31 94