Stäng

Filmlärare till Kungsbacka kulturskola

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Är du filmare med kunskap och intresse för både berättandet och tekniken? Vill du tillsammans med duktiga kollegor vara med och utveckla det digitala skapandet i Kungsbacka kulturskola? Då kan du vara den vi söker.

Om oss på Kulturskolan
Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar mellan 5 och 20 år i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva skapande i form av musik, dans, konst, teater och film. I en mångfald av uttryckssätt genomsyras allt vi gör av nyfikenhet, lust och lärande. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och 50 medarbetare.

Din roll som filmlärare
Som filmlärare bedriver du undervisning i film med allt vad det innebär gällande berättande och teknikanvändande. Vi utvecklar ständigt vårt arbete inom digitala uttryckssätt i alla våra ämnen och även du ingår och driver denna utveckling. Undervisningen sker i grupp, företrädesvis på eftermiddags- och kvällstid.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har en konstnärlig och pedagogisk eftergymnasial utbildning. Har du lärarexamen är det meriterande. Du behöver ha erfarenhet av undervisning/pedagogisk verksamhet på olika nivåer och med barn i olika åldrar. Som lärare ser du varje elev och utgår från var och ens förutsättningar. Du har förmåga att ta vara på elevernas engagemang och ser det som viktigt med deras delaktighet. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett smidigt och lyhört sätt.

Om anställningen

Arbetsort: 
Kungsbacka
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på 60 % med start från och med 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.
Anställningsform: 
Tillsvidare.
Lön: 
Individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kungsbacka kommun, Kulturskolan
Kontaktperson: 
Per Graneld, enhetschef
Telefon: 
0300 834163