Stäng

Fiol- och ensemblelärare till Katrineholm

Välkommen till oss i Katrineholms kulturskola!
Vill du arbeta tillsammans med engagerade arbetskamrater? Vill du våga pröva nya utmaningar? Vill du arbeta för att Kulturskolan ska nå nya målgrupper? Vill du driva pedagogiskt utvecklingsarbete? Vill du samarbeta med andra konstarter? Kulturskolan bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor. Du kommer in i en lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja. Tillsammans med kollegor ingår du i ämneslag och arbetslag med olika ansvarsområden. Alla lärare deltar i olika samarbetsprojekt. Vi är inne i en aktiv period att söka nya arbetsformer för att nå nya målgrupper.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår undervisning på fiol och viola, individuellt och i grupp. Ensemble- och orkesterundervisning ingår också, bl.a. klassundervisning på fiol i kortare och längre projekt. Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler, centralt i Katrineholm, men också i skolor som innebär att körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga i åldrarna 6-20 år samt önskvärt om du kan undervisa på ett biinstrument eller biämne. För att du ska trivas i tjänsten bör du ha en god digital kompetens då det används både allmänt och i undervisningen. Du bör ha en god samarbetsförmåga där du uppmärksammar andras synpunkter och kompetenser och ger dem utrymme i gruppen som gynnar helheten. Vidare bör du även ha en förmåga att bedriva självständigt och gemensamt utvecklingsarbete där du kan leda och motivera andra i gruppen för att nå gemensamma mål samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten som fiol- och ensemblelärare redan idag!

Kvalifikationer: 
Musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Katrineholm
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Tills vidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Katrineholms kommun, Kulturskolan
Kontaktperson: 
Lennart Ejeby
Telefon: 
0150-488216