Stäng

Gitarr- och ensemblelärare till Katrineholm

Vill du arbeta tillsammans med engagerade arbetskamrater? Vill du våga pröva nya utmaningar? Vill du arbeta för att Kulturskolan ska nå nya målgrupper? Vill du driva pedagogiskt utvecklingsarbete? Vill du samarbeta med andra konstarter? Kulturskolan bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor.

Arbetsuppgifter

Du kommer in i en lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja. Tillsammans med kolleger ingår du i ämneslag och arbetslag med olika ansvarsområden. Alla lärare deltar i olika samarbetsprojekt. Vi är inne i en aktiv period att söka nya arbetsformer för att nå nya målgrupper. I tjänsten ingår undervisning på gitarr, individuellt och i grupp, samt ensemble. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga i åldrarna 6-25 år och vi ser gärna att du också kan undervisa på ett biinstrument eller biämne. Du har en god digital kompetens då det är något vi använder både allmänt och i undervisningen. För att trivas hos oss ser vi gärna att du har förmågan att bedriva självständigt och gemensamt utvecklingsarbete. Du skapar engagemang och delaktighet samtidigt som du tar ansvar över dina egna arbetsuppgifter och kan driva processer vidare. Du har en god samarbetsförmåga där du kan uppmärksamma andras synpunkter och ge dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler, centralt i Katrineholm, och i skolor som innebär att körkort och tillgång till bil är en fördel

Kvalifikationer: 
Musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Katrineholm
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Katrineholms kommun, Kulturskolan
Kontaktperson: 
Lennart Ejeby
Telefon: 
0150-488216