Stäng

Jobba hos oss på Borås Kulturskola!

Borås Kulturskola erbjuder 7 konstnärliga ämnen: Musik, Teater, Dans, Bild, Textil, Cirkus och Ord. Inom dessa ryms ett 30-tal ämnen och ännu fler kurser. Vi har en stor utåtriktad verksamhet, under 2014 genomförde vi 350 konserter/framträdanden. Hos oss arbetar ett femtiotal lärare och administrativ personal, vi har 1700 ämneselever samt 600 ämneselever i våra Kulturskolefilialer på åtta grundskolor inom Borås Stads tre stadsdelar. Vi genomför även uppdragsutbildning i förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och särskolan. Du är välkommen att läsa mer om oss på vår webbplats, www.boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten.

KLARINETTLÄRARE/ORKESTERLEDNING – 100%, Tillsvidare
Vi söker en träblåslärare med klarinett som huvudinstrument. Du kommer undervisa i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt även i Kulturskolans filial- och uppdragsutbildning. Orkesterledning/ dirigering ingår också i tjänsten och det är meriterande om du även kan undervisa i piano samt intresserad av att ha klassundervisning i grundskolan.

SÅNGLÄRARE/KÖRLEDNING – 100 % Vikariat
Tjänsten är ett vikariat på heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2017-06-16.
För tjänsten gäller undervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsutbildning. Meriterande om du även kan undervisa i piano samt vara öppen för klassundervisning i grundskolan.

Kvalifikationer: 
Musiklärarexamen från Musikhögskola

Om anställningen

Arbetsort: 
Borås
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidare och Vikariat

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borås Stad, Borås Kulturskola
Kontaktperson: 
Kulturskolechef Per-Olov Pell
Telefon: 
0768-88 76 41