Stäng

Kombinationstjänst piano/klass på musikskolan i Mariestad

~~Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i pianospel på kommunala musikskolan där vi tar emot elever enskilt och i mindre grupper. I tjänsten ingår även musikundervisning i klass på låg- och mellanstadiet. Under nästkommande år, läsåret 17-18 kommer undervisningen på musikskolan att öka betydligt då en av våra pianolärare går i pension.
Du kommer att ingå i arbetslaget för klassundervisning på musikskolan. Från och med läsåret 17/18 kommer du att arbeta med klassundervisning i en helt nybyggd skola med 3 grupprum för ensemblespel i musiksalen. På sikt planeras en inspelningsstudio i ett av grupprummen.
 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som... - har musiklärarexamen från musikhögskola och har eller kommer att få lärarlegitimation. - har piano, gärna med afro-inriktning, som huvudinstrument och ett engagemang för musikundervisning i grundskolan. - som vill utveckla pianoundervisningen med till exempel ensemblespel. - gärna bidrar med din kreativitet och inte är rädd för att tänka nytt. - ser möjligheter i förändringar och snabbt kan anpassa dig efter nya omständigheter. - vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans. - vill arbeta med digitala verktyg. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Mariestad
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Månadslön
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Mariestads kommun
Kontaktperson: 
Kajsa Stenberg Axelsson
Telefon: 
0501-75 52 30 / 070-253 66 83