Stäng

Kulturskolan Miranda i Mora söker Gitarrlärare, vik Gitarrlärare, Piano-/keyboardlärare och Film-/Medialärare.

Placering: 

Kulturskolan Miranda har en bred frivillig verksamhet inom musik, dans, teater, bild och film/media. Vi ansvarar också för Mirandas Verkstäder, där alla barn får chansen att prova olika estetiska språk i förskolan/skolan. Vi arbetar för att stärka människans självkänsla genom olika estetiska och skapande uttrycksformer.

Arbetsuppgifter: 

Vi söker dig som vill undervisa i frivilligt musikutövande där vi söker en heltids lärare på gitarr, en heltids vikarie på gitarr och bas samt en halvtids anställd på piano/keyboard. Undervisning sker enskilt och i olika typer av grupper, t ex band, ensemble och orkester. Vi söker också en film-/medialärare som dels kommer att arbeta med filmkurser på fritiden och på grundskolan och dels med att arrangera skolbio och andra filmvisningar för barn och unga. Du förväntas, tillsammans med dina kollegor, ta ansvar i kulturskolans gemensamma arrangemang. Vi eftersträvar samarbete mellan de olika estetiska uttrycksformerna. 

Kvalifikationer: 
Kunskaper/Utbildning: Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. B-körkort krävs, då du åker runt till olika skolor i kommunen. Erfarenheter/Färdigheter Musiklärare: Du har erfarenhet av undervisning i olika åldrar, enskilt och i grupp. Du har mycket goda kunskaper i gitarr respektive piano/keyboard, med stor bredd avseende genre och spelteknik. Erfarenhet av att spela i band är meriterande. Erfarenheter/Färdigheter Film-/medialärare: Du har mycket goda hands-on-färdigheter i film-/mediaproduktion och adekvata teknik-/programkunskaper. Du kan driva processen i en grupp framåt mot en färdig produktion. Du har erfarenhet från arbete i grundskolan och undervisning i olika åldrar, speciellt i grupper. Du har också erfarenhet av att hålla i större arrangemang, helst inom skolbio/filmfestival eller liknande. För alla tjänster är erfarenhet av andra kulturella språk/ämnen meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Måluppfyllelse, initiativ och utveckling, ansvar och kundfokus är nyckelbegrepp här hos oss.

Om anställningen

Arbetsort: 
Mora
Omfattning: 
Piano-/Keyboard 50%, övriga 100%
Anställningsform: 
Gitarr-/baslärare vikariat, övriga tills vidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kulturskolan Miranda, Mora Kommun
Kontaktperson: 
Mikael Jäderlund
Telefon: 
0250-265 44