Stäng

Lärare i fiol och piano till Kulturskolan

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Besök oss gärna på www.kungsbacka.se

Om Kulturskolan
Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar, 5-20 år, i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva skapande i form av musik, dans, konst, film och teater. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och 50 medarbetare.

Vision
Kulturskolan lockar och erbjuder plats för alla barn och unga. I en mångfald av uttryckssätt genomsyras allt vi gör av nyfikenhet, lust och lärande. Läs gärna mer om oss på vår webbplats.

Vi söker nu en fiollärare 40% och en pianolärare 20-50%!

Kvalifikationer: 
För rollen som fiollärare Vi söker dig som har konstnärlig och pedagogisk eftergymnasial utbildning. Har du lärarexamen eller utbildning inom Suzukimetodiken är det meriterande. Du har erfarenhet av undervisning på olika nivåer och med barn i olika åldrar. Du har bred genrekompetens och erfarenhet av gruppundervisning, ensemble- och orkesterledning. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 40% från och med 2016-08-15. För rollen son pianolärare Vi söker dig som har konstnärlig och pedagogisk eftergymnasial utbildning. Har du lärarexamen är det meriterande. Du har erfarenhet av undervisning på olika nivåer och med barn i olika åldrar. Du har bred genrekompetens och erfarenhet av gruppundervisning. Vi erbjuder en visstidsanställning under ett läsår på 20-50% från och med 2016-08-15. Tjänsten kan komma att omvandlas till en tillsvidareanställning.

Om anställningen

Arbetsort: 
Kungsbacka
Lön: 
Individuell

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kungsbacka Kommun
Kontaktperson: 
Enhetschef Per Graneld
Telefon: 
0300- 83 41 63