Stäng

Lärare i teater/Drama

Värmdö kulturskola har 33 medarbetare som undervisar såväl i obligatoriska skolan som i frivillig undervisning.Undervisning sker i egna lokaler, i ungkulturhus, bibliotek och i kommunens grundskolor.

Som teater/dramalärare undervisar du i årskurserna 1, 2 och 3 i kompanjonlärarform i helklass samt två frivilliggrupper under eftermiddags-/kvällstid.  Du förväntas delta i skolans utvecklingsarbete och delta i ett APT samt ett ämneslagsmöte per månad.

Vi söker dig som har adekvat pedagogisk examen. Du bör vara utåtriktad och tydlig i ditt ledarskap som lärare och gilla pedagogiska utmaningar. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald, åldersspridning och jämn könsfördelning medför och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Anställningen är ett vikariat på 52 % (10 lektioner a 40 minuter i veckan, samt två frivilliggrupper) 10 augusti 2015 till 16 juni 2016.

Värmdö kommun arbetar för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika typer av friskvård.

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg som du finner på Värmdö kommuns hemsida under lediga tjänster alternativt på amv.se

Kvalifikationer: 
Adekvat pedagogisk examen

Om anställningen

Arbetsort: 
Värmdö kommun
Omfattning: 
52 %
Anställningsform: 
Vikariat 10/8-15-16/6-16
Lön: 
Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Värmdö Kommun
Kontaktperson: 
Ella-Kari Norberg
Telefon: 
08-570 482 05