Stäng

Ledningsstöd Kulturskolan

Arbetsbeskrivning
Trivs du med att arbetsleda personal och har du ett strukturerat arbetssätt? Har du även ett kulturintresse och vill bidra till kulturskolans utveckling? Då kanske du skulle passa som ledningsstöd på Kulturskolan! Gör Gävle kulturellt med oss!

Som ledningsstöd på Kulturskolan arbetar du i ett nära samarbete med Enhetschef i första hand men även med andra funktioner såsom samordnare, vaktmästare/tekniker etc.
Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och med verksamhetens bästa i fokus. Du har löpande dialog gällande verksamheten med enhetschef, medarbetare och du leder och fördelar arbetet.

I rollen ansvarar du för administration, datorer, instrument och lokaler. Du hanterar olika elevärenden, ansvarar för distansundervisning och projekt kopplade till olika bidrag och andra ekonomiska resurser. Du är behjälplig i både budgetarbetet och i upphandlingar vid behov. Du ska även handha arbetsuppgifter kopplade till att kommunicera och marknadsföra kursverksamheter, föreställningar, konserter etc. Du representerar Kulturskolan i olika nätverk och i media.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och arbetslivserfarenhet från ledande position inom skola, utbildning eller kulturområdet. Du har erfarenhet av administrativa processer samt erfarenhet av att driva digitaliseringsarbete.

Det är meriterande om du har ett kulturintresse och erfarenhet inom kulturområdet som kulturpedagog eller producent. Har du ekonomisk förståelse och erfarenhet av budget och ekonomiarbete är det meriterande för tjänsten.

I ditt arbete är du initiativtagande och inspirerande och modig. Du har förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut.

Du kommunicerar tydligt och kontinuerligt samt har förmågan att bygga goda relationer till både medarbetare, elever/barn och vårdnadshavare. Du planerar och strukturerat ditt arbete väl samt har ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad
för Gävleborna, idag och imorgon.​

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet
att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.
Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar
via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen
är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.
Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd
har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.
Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till
din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

Om arbetsplatsen
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Kulturavdelningen inom Livsmiljö Gävle har totalt ca 85 medarbetare och arbetar med Kulturskola, Gasklockeområdet, kultursamordning samt Gävle Konstcentrum. Avdelningen har även ansvar för kommunens föreningsdrivna fritidsgårdar samt bidragsfördelning till föreningar och civilsamhälle inom kultur- och folkbildning.

Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, flera orkestrar och ensembler varje vecka. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 2 500 aktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna.

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan

Övrigt
Fackliga företrädare

• Micael Forsberg Lärarförbundet 026-17 88 17

• Karin Ahlgren Lärarnas Riksförbund 073-087 70 76

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag: 
2021-02-28

Om anställningen

Arbetsort: 
Gävle
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Gävle kommun
Kontaktperson: 
Joakim Lindblad
Telefon: 
026-17 94 59