Stäng

Musiklärare 80%

Borgholms kommun – Norra delen av Öland – Solens och Vindarnas ö.  Den unika naturen och kulturen präglas av ett öppet jordbrukslandskap med långa sandstränder och strandängar i kombination med öländsk alvarsmark  Detta lockar mer än 2 milj. besökare varje år. Vår kommun karaktäriseras även av många småföretagare. Borgholms stad, med kunglig närvaro, erbjuder ett stort utbud av helårsöppna butiker. Vi har ett starkt föreningsliv som ger många möjligheter till upplevelser.   

Utbildningsförvaltningen söker nu en musiklärare med placering 40% på Åkerboskolan och 40% på Borgholms Kulturskola.

Åkerboskolan ligger i Löttorp i den norra delen av Borgholms kommun. I skolan går ca 180 elever. De är fördelade i en klass per årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Vår enhet arbetar med ett helhetsperspektiv på barnen/ungdomarna. På skolan finns två arbetslag. Det finns specialsalar för slöjd, idrott, bild, hemkunskap, musik, biologi/kemi och fysik på skolan. Folkbibliotek, simhall och sporthall ligger i direkt anslutning till skolan. Fritidsgården i Löttorp är integrerad i skolans lokaler. Våra elevers slutbetyg har under många år haft ett genomsnittligt meritvärde över rikssnittet.

Kulturskolan bedriver instrumentalundervisning samt undervisning i sång på samtliga skolor i kommunen. Dessutom erbjuder Kulturskolan skolundervisning i drama, skapande verksamhet och musikdata.

Kvalifikationer: 
Vi söker främst dig som har lärarutbildning med inriktning musik. Har du annan högskoleutbildning i musik, eller utbildning som kan betraktas som likvärdig är du också välkommen med din ansökan. Du har god förmåga att arbeta i arbetslag. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande uppdrag. Gitarr och/eller klaviatur. Bi-instrumet/sång är meriterande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Borgholms kommun
Omfattning: 
80 %
Anställningsform: 
Tillsvidare
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borgholms kommun
Kontaktperson: 
P-O Rylander/Jan-Erik Carlsson
Telefon: 
0485-88116/0485-881 50