Stäng

Musiklärare El Sistema-rytmik/sång och kör till Kulturskolan Norrköping

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet
Kulturskolan i Norrköping erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama, bild och slöjd. Vi har också ett väl utvecklat arbete inom Kultur i skolan, Skapande skola och med andra aktörer inom barnkulturområdet. Vi har nyligen startat verksamhet inom El Sistema i ett av kommunens stadsdelsområden och har ett utvecklat samarbete med många kulturinstitutioner.

Arbetsbeskrivning
Under förutsättning av erforderliga beslut söker Kulturskolan i Norrköping en rytmik-/sångpedagog. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 17/18 och innehåller undervisning av elever inom El Sistema vid två grundskolor i en av Norrköpings kommuns stadsdelar. Du kommer ingå i ett arbetslag med tre andra pedagoger från Kulturskolan.

Undervisningen bedrivs både klass och mindre grupper samt i kör/ensemble/orkester. Delar av undervisningen kan vara förlagd under skoltid medan övrig tid kommer vara förlagd i direkt anslutning till elevernas skoldag. En del av tjänsten innehåller också ämnesundervisning på Kulturskolan. Dessutom ingår samarbetsprojekt med kollegor och externa kulturaktörer samt konserter och annan utåtriktad verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som är kreativ och flexibel, och som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot rytmik/sång och kör/ensemble. Du har god förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta.

I den här tjänsten ingår det att arbeta i grupp och därför ställs det höga krav på din förmåga att kunna arbeta bra tillsammans med andra, vara inlyssnande och flexibel. Du måste även ha förmåga att både självständigt och inom arbetslaget kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.

Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder. Du är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet.

Du har också god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är en god lagspelare i arbetslaget. Erfarenhet från tidigare arbete med El Sistema-verksamhet är önskvärt men inget krav.

Övrig information och ansökan
B- Körkort ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under läsåret 17/18 med tillträde i augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer för tjänsten planeras till den 26 och 27 april.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av att erforderliga besluts fattas.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Mats Gripenblad, tel. 0730-20 13 43, e-post: mats.gripenblad@norrkoping.se

Sista ansökningsdag är 20 april.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kvalifikationer: 
Pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot rytmik/sång och kör/ensemble

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Vikariat LÅ17/18
Lön: 
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings kommun
Kontaktperson: 
Mats Gripenblad
Telefon: 
011-15 33 43