Stäng

Musiklärare slagverk till kulturskolan i Norrköping

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
 Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Kulturskolan erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama/teater, film, bild och slöjd. Vår undervisning äger rum i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping och till en del på dagtid i kommunens ytterområden. Skolan är i en spännande utveckling med kurser där vi prövar nya sätt att arbeta. Vi har ett utvecklat samarbete med Norrköpings övriga kulturinstitutioner, och sedan ett drygt år tillbaka El Sistema-verksamhet, i stadsdelen Klockaretorpet.

Vi genomför större utåtriktade arrangemang som melodifestival och Luciakröning varje år.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker för undervisning av elever enskilt och i grupp, en slagverkspedagog med goda kunskaper inom både trumset och slagverksinstrument. I tjänsten ingår konserter och annan utåtriktad verksamhet. Ensembleledning, orkester och nybörjargrupper kan ingå samt samarbeten mellan konstarterna med kollegor eller externa kulturaktörer. Du har även möjligheter att forma egna projekt inom de ramar som Kulturskolans uppdrag ger.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är kreativ och flexibel, och som har pedagogisk examen från musikhögskola, eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot slagverk/trumset. Önskvärt är att du gärna rör dig mellan olika musikaliska genrer. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att leda ensembler, allt från mindre slagverksensembler till storband och symfoniorkester. Du har god förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta. I den här tjänsten ingår det att arbeta i grupp och därför ställs det höga krav på din förmåga att kunna arbeta tillsammans med andra, vara inlyssnande och flexibel.

Du måste även ha förmåga att både självständigt och inom arbetslaget kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.

Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder. Du är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet. Du har också god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är en god lagspelare i arbetslaget.

B-körkort är ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.

ÖVRIG INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Mikael Anderfjärd på, tel 011 15 33 45 samt e-post: mikael.anderfjard@norrkoping.se eller verksamhetschef Hans Eriksson på, tel 011 15 33 42 samt e-post hans.eriksson@norrkoping.se

Sista ansökningsdag är 5:e augusti.

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
 

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kulturskolan
Kontaktperson: 
Mikael Andefjärd