Stäng

Musiklärare träblås/klarinett, saxofon till Kulturskolan Norrköping

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet
Kulturskolan i Norrköping erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama, bild och slöjd. Vi har också ett väl utvecklat arbete inom Kultur i skolan, Skapande skola och med andra aktörer inom barnkulturområdet. Vi har nyligen startat verksamhet inom El Sistema i ett av kommunens stadsdelsområden och har ett utvecklat samarbete med många kulturinstitutioner.

Arbetsbeskrivning
Under förutsättning av erforderliga beslut söker Kulturskolan i Norrköping en träblåspedagog med huvudinriktning mot klarinett och saxofon.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och innehåller undervisning av elever på träblås/klarinett och saxofon, både enskilt och i grupp. Ensembleledning och orkester ingår också i tjänsten samt samarbetsprojekt med kollegor och externa kulturaktörer. Förutom undervisning ingår även konserter och annan utåtriktad verksamhet.

Undervisning på eventuella andra träblåsinstrument eller biinstrument kan också komma att ingå i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som är kreativ och flexibel, och som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot träblås/klarinett och saxofon. Du har god förmåga att lära ut till barn och unga. Det är också viktigt att du har servicekänsla gentemot våra brukare och har lätt för att samarbeta.

I den här tjänsten ingår det att arbeta i grupp och därför ställs det höga krav på din förmåga att kunna arbeta bra tillsammans med andra, vara inlyssnande och flexibel. Du måste även ha förmåga att både självständigt och inom arbetslaget kunna lösa problem, fatta beslut och planera för undervisningen.

Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder. Du är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet. Du har också god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är en god lagspelare i arbetslaget.

Övrig information och ansökan
B-körkort är ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer för tjänsten planeras till den 3 och 4 maj.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av att erforderliga besluts fattas.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Mats Gripenblad, tel. 0730-20 13 43, e-post: mats.gripenblad@norrkoping.se

Sista ansökningsdag är 20 april.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

 Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kvalifikationer: 
Pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot träblås/klarinett och saxofon

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidare
Lön: 
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings kommun
Kontaktperson: 
Mats Gripenblad
Telefon: 
011-15 33 43