Stäng

Musiklärare/träblås

Kulturskolan Stockholm
I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi! I Kulturskolan
har barn och unga mellan 6 och 22 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans många ämnen inom musik, sång, teater, musikal, dans, cirkus, konst och media.
Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler, med professionell utrustning samt i skolor i hela Stockholm. Kulturskolan Stockholm ger nya intressen och vänner, många av eleverna stannar kvar i flera år. Med 17 000 elevplatser och 350 medarbetare är Kulturskolan Stockholm Europas största kulturskola.

Arbetsuppgifter

Saxofon- och klarinettundervisning i grupp. Ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer. I samråd med chef ansvara för schemaläggning och uppföljning av schema samt viss administration. Tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån Kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet, konserter, föreställningar. Delta aktivt i möten och fortbildningar. Planera och delta i två av kulturskolans storband.

Tjänstgöring i Bromma månadagar-tisdagar, Kungsholmen onsdagar-fredagar. Eventuellt kan vikariatet delas i 40% och 60%. Eftermiddags- och kvällsarbete. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

 

Kvalifikationer: 
Musikpedagogisk högskoleutbildning med saxofon/klarinett som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du ska ha kunskap om och gärna erfarenhet av gruppundervisning. Med gruppundervisning menar vi uttalad gruppmetodik som bygger på den enskilda elevens såväl som gruppens utveckling. Du ska ha pedagogisk insikt, god samarbetsförmåga, vara självgående och initiativtagande.

Om anställningen

Arbetsort: 
Stockholm. (Bromma och Kungsholmen)
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Visstidsanställning 3-6 månader
Lön: 
Månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Stockholms Stad
Kontaktperson: 
Lennart Wårdh
Telefon: 
0850831824