Stäng

Musikpedagog, piano till Kulturskolan i Strängnäs kommun

Om arbetsplatsen

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss?

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen.
Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt – nu och i framtiden.
Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet,
Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter.

Tillsammans gör vi varandra bättre!

Kulturskolan i Strängnäs kommun är en rolig och trevlig arbetsplats! Stor konstnärlig frihet och möjlighet att påverka både undervisning, arbetssätt och arbetsmiljö. Vi satsar på bästa möjliga bemötande och ett lustfyllt lärande. Kollegerna är stöttande och samarbetsvilliga. Du får ett eget, stort, ljust och fint arbetsrum där det bl.a står en fräsch Steinwayflygel och väntar. Bra referensbibliotek, goda möjligheter till fortbildning och konstnärliga samarbeten, både internt och externt. Kulturskolan utgör en ganska stor del av kulturutbudet i kommunen och vi samverkar ofta med olika kulturföreningar.

Arbetsuppgifter

Som musikpedagog hos oss undervisar du i pianospel i alla genrer. Du kommer att ha elever i åldrarna 9-20 år, där en hel del har valt instrumentet som en gymnasiekurs, vilket medför arbete med betygskriterier och kursplan. Att ackompanjera vid konserter och terminsprov ingår i tjänsten, väldigt blandad repertoar med allt från orkesterutdrag till jazzlåtar.

Kvalifikationer

Krav:
– Pedagogisk examen från musikhögskola eller motsvarande med piano som tydligt huvudämne.
– Van och god ackompanjatör i klassisk repertoar
– Behärskar normal användning av de vanligaste dataprogrammen och Outlook.
– B-körkort
– Bra kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du är en bekväm ackordspelare med tidigare erfarenhet av undervisning på musik- eller kulturskola.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med StudyAlong och har flerspråkig kompetens.

Vi söker en passionerad pianist och engagerad medarbetare som vill fokusera på att inspirera och undervisa barn och unga. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara intresserad av att bidra till verksamheten och kulturlivet i kommunen. Flexibel kan vara en bra egenskap men kanske hellre idérik

I samband med en eventuell intervju hos oss önskar vi att du gör ett spelprov, W A Mozart: Andante i C, för flöjt och piano, KV 315.

Varm välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande under ansökningstiden.

 

Om anställningen

Arbetsort: 
Strängnäs
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Strängnäs kommun
Kontaktperson: 
Agneta Klingberg, enhetschef
Telefon: 
0152-29370