Stäng

Musikskolan Åmål söker stråk/pianolärare

Musikskolan i Åmål bedriver musikundervisning och orkesterverksamhet i första hand riktad till barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år. Huvudmålen är att hitta musikglädjen genom positiva musikupplevelser och skapa ett allmänt livslångt intresse för musik. Musikskolan erbjuder en meningsfull fritidssysselsättning för alla och grundlig musikutbildning för den som vill studera vidare. Undervisningen följer grundskolans läsårsschema, men stort fokus läggs på ensemblespel och utåtriktad verksamhet, så schemabrytande aktiviteter kan förekomma flera gånger per läsår. Musikskolan erbjuder eleverna kontakt med verksamma musiker, t ex genom att bjuda in till workshops, åka och lyssna på konserter eller delta i festivaler. Från och med 2017 kommer undervisningen att vara avgiftsfri.

I tjänsten ingår undervisning på stråkinstrument i kombination med piano, rytmik eller sång.
Du deltar och medverkar i ledningen av Musikskolans olika ensembler. Undervisning inom Karlbergsgymnasiets musikprofil kan komma att ingå.

Du har lätt att samarbeta och knyta nya kontakter, är serviceinriktad och är i ditt arbete tydlig och strukturerad. Du gillar att ta initiativ och att driva en idé framåt tillsammans med övrig personal. 
Du bör vara intresserad av samtiden, vara kulturellt bred och tycka om att möta människor i olika situationer och från olika länder och kulturer. Arbetet ställer krav på flexibilitet. Som person är du noggrann och har som vana att lyfta blicken samt se till helheten i ditt arbete.
Du är initiativtagande, har god social kompetens och har ett utåtriktat förhållningssätt.

 

Kvalifikationer: 
Musiklärarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort.

Om anställningen

Arbetsort: 
Åmål
Omfattning: 
100 %
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Åmåls kommun
Kontaktperson: 
Stefan Jacobson
Telefon: 
0532-17100