Stäng

Piano-/ Sånglärare till Framtidens kulturskola i Borås!

Undervisning i klaverinstrument och sång i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och körledning ingår i tjänsten. Meriterande om du även kan undervisa i musikproduktion, samt vara öppen för viss undervisning i grundskolan.

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola i nytt hus med moderna lokaler fr.o.m. höstterminen 2018. Musik, dans, teater, bild, textil, ord, cirkus. Stor utåtriktad verksamhet med 300 framträdanden under 2017. Ett femtiotal lärare och administrativ personal, samt 2200 ämneselever och kulturskolefilialer på åtta grundskolor. Uppdragsverksamhet i förskolan, särskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om verksamheten. Följ oss gärna på Instagram @boras_kulturskola

 

Kvalifikationer: 
Vi söker en engagerad lärare med Musiklärarexamen från Musikhögskola eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en god förmåga att kunna inspirera ungdomar, har stor samarbetsförmåga och tar stort ansvar. Sociala medier är ett arbetsverktyg och goda kunskaper om digitala verktyg förutsätts. Du har vana att planera och genomföra workshops och är van att initiera och driva projekt. B-körkort är ett krav.

Om anställningen

Arbetsort: 
Borås
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Borås Stad - Kulturförvaltningen
Kontaktperson: 
Kulturskolechef Per-Olov Pell
Telefon: 
033 357641