Stäng

Pianolärare med jazzinriktning vid Linköpings Kulturskola

Undervisning i piano med jazzinrikning
Undervisningen sker både i grupp och enskilt.
Ensemble och orkester som till exempel storband kan ingå.

Om Linköpings Kulturskola

Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form.
Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år.

Kulturskolan har ensembleprofil viket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer.
Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna.

Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, biträdande Kulturskolechef, två administrativa assistenter på 100 % samt en på 50 % som främst arbetar med vikariehantering.
Undervisningen utförs av ca 50 lärare.

Kulturskolans jazzverksamhet är omfattande och består av ett lärarlag med olika kompetenser. Flera jazzensembler och tre Storband i olika åldrar finns för närvarande. En omfattande konsertverksamhet genomsyrar verksamheten.

Om Kultur- och fritidsförvaltningen

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna samt byggnation av Agora – en kreativ mötesplats.

Inom ramen för Kultur- och fritidsnämnden ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott – och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion!

Är du också intresserad av att ge linköpingsborna en rik fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här.

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping – Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Kvalifikationer: 
Vi söker dej som har musikhögskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom kulturskoleverksamhet är meriterande. Genrekunskap är en förutsättning för tjänsten. Vi ser även att du har god kunskap om barns utveckling och att du pedagogisk i din framtoning. Som person är du trygg i dig själv och har ett engagemang som sprider sig till din omgivning. Kulturskolan har ensembleprofil vilket innebär att samarbete mellan flera lärare, genrer, kulturämnen etc. är en framgångsfaktor. Ange om du har flera instrument, ämnen etc. som kan komma Kulturskolan tillgodo i verksamheten.

Om anställningen

Arbetsort: 
Linköping
Omfattning: 
75 % med möjlighet till utökning
Anställningsform: 
Tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Linköpings Kommun
Kontaktperson: 
Anders Johansson
Telefon: 
013 20 73 66