Stäng

Sångpedagog till Kulturskolan i Norrköping

 
 

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare i kommunen bidrar och gör skillnad varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET
Kulturskolan erbjuder frivillig undervisning för barn och unga i musik, drama/teater, bild, film och slöjd. Kulturskolan är i stark utveckling och provar nya arbetssätt för att nå nya målgrupper. Vår undervisning äger rum i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping och till en del på dagtid i kommunens ytterområden.
Vi har ett väl utvecklat arbete inom ”Kultur i skolan” för årskurs 3 och 5 och ett nära samarbete med Norrköpings övriga kulturinstitutioner. Vi har sedan ett år tillbaka varit verksamma med ”El Sistema” i stadsdelen Klockaretorpet. Under året har vi stora arrangemang i samverkan mellan ämnesområdena, som Luciakonsert, melodi-körfestival och musikteater.

ARBETSBESKRIVNING
Kulturskolan i Norrköping söker en sångpedagog för undervisning i sång. Du kommer att ansvara för enskild solosångsundervisning 13-25 år, sång i grupp åk 4-6, körverksamhet för barn och ungdomar. Samarbetsprojekt med kollegor eller externa kulturaktörer, rytmikgrupper och singer-songwriterkurs kan ingå i tjänsten. Som sångpedagog ingår man i ämneslaget vokal/rytmik med möten en gång i månaden.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har pedagogisk examen från musikhögskola eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot sång, kör och rytmik. Vi förutsätter att du har kunskap att undervisa i såväl klassisk/musikal som afroamerikanska genrer.
Du har god förmåga att lära ut till barn och unga, är bra på att fånga elevernas intresse och arbetar medvetet med elevernas delaktighet. Du har också god samarbets- och initiativförmåga och är en god lagspelare i ämneslaget.
Du leder solosångselever till utveckling i sin konstart och har goda kunskaper att själv ackompanjera eleverna vid framträdanden. Vi ser det meriterande med kunskaper i rytmik och ser därför gärna att dina möjligheter att utveckla rytmiken inom vår kulturskola känns lockande.
Du brinner för att utveckla kör- och gruppverksamheten. Du har förmåga att både självständigt och inom ämneslaget lösa problem, fatta beslut och planera undervisningen. Tillsammans med kollegor inom andra konstarter sätter du gärna upp såväl musikteater som musikal.
Du drivs av ett stort engagemang i arbetet och ser värdet av att vara med och göra skillnad för barn och unga i Norrköping. Vi söker dig som är en förebild med förståelse för alla människors olikheter, såväl kulturella som sociala. Du är öppen och nyfiken och beredd att ständigt utveckla dina metoder.

ÖVRIG INFORMATION OCH ANSÖKAN
B-körkort ett krav för tjänsten då viss del av undervisningen kan komma att ske i kommunens ytterområden.
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 9 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta enhetschef Ulla-Britt Eriksson, 0730-20 0495, e-post: ullabritt.eriksson@norrkoping.se
Sista ansökningsdag är 7 maj 2018
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Kvalifikationer: 
Högskoleskoleutbildning med sång som huvudinstrument

Om anställningen

Arbetsort: 
Norrköping
Omfattning: 
100%
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning
Lön: 
Individuell lönesättning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Norrköpings Kommun
Kontaktperson: 
Ulla-Britt Eriksson
Telefon: 
011-153345