Stäng

Saxofonlärarare

Arbetsplatsbeskrivning

Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället!  Våra 2 300 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 800 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme.
Kulturskolan i Strängnäs erbjuder barn och ungdomar möjlighet att studera och utveckla olika konstnärliga uttryck på fritiden. Kulturskolan finns i centrala Strängnäs men även i kommundelarna Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk. Vi är 18 medarbetare som undervisar inom musik, bild och teater.
            

Arbetsbeskrivning

Som musiklärare undervisar du i saxofon, klarinett och musikensemble.             

Kvalifikationer

Du har en avslutad pedagogexamen från Musikhögskolan eller motsvarande utbildning.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Du är engagerad, positivt och har en god förmåga att samarbeta med både barn, ungdomar och vuxna.

Övrigt

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. 
Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om anställningen

Arbetsort: 
Strängnäs
Omfattning: 
65 %
Anställningsform: 
Vikariat t.o.m. 2015-12-18

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Strängnäs kommun
Kontaktperson: 
Agneta Klingberg, rektor Kulturskolan Strängnäs
Telefon: 
0152-29370