Stäng

Stråklärare till Luleå Kulturskola – Violin 50%

Vi söker dig som har violin som huvudinstrument och älskar nya utmaningar. Du har en hög nivå i ditt eget spel och kan undervisa elever upp till och med gymnasieåldern.

I tjänsten ingår undervisning både individuellt och i grupp. Du kommer även att vara orkester- och ensembleledare.

På Kulturskolan finns stora möjligheter att utveckla pedagogiska idéer. Du kommer att arbeta i geografiskt indelade arbetslag samt i ämneslag där stråklärarna har mycket samarbete med varandra. Hos oss arbetar vi över ämnesgränser och i olika skolprojekt.

Ämnesundervisningen sker till största del ute på skolorna (dagtid) så det underlättar om du har körkort samt tillgång till egen bil.  Undervisning sker även i Kulturskolans lokaler på eftermiddag och kvällstid.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som; • Har musiklärarutbildning eller likvärdig utbildning med violin som huvudinstrument. Gärna viola som bi-instrument. • Håller kvalitetsbegreppet högt. • Utgår från elevens förutsättningar och lust att lära samt har idéer hur du kan inspirera elever och utveckla stråkundervisningen. • Har erfarenhet av att leda orkestrar och ensembler. • Det är meriterande om du har kunskaper i övriga stråkinstrument och olika genrer t.ex. folkmusik.

Om anställningen

Arbetsort: 
Luleå
Omfattning: 
50 %
Anställningsform: 
Visstidsanställning
Lön: 
Enligt avtal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Luleå Kulturskola
Kontaktperson: 
Maria Bergenudd
Telefon: 
0920-453195