Stäng

Verksamhetsamordnare på kulturskolan i Falu kommun

 

Kultur och Fritidsförvaltningen består av sammanlagt 200 medarbetare uppdelade på olika sektioner. Vårt övergripande uppdrag från politiken är att arbeta med våra invånares/medborgares ”fria tid”. Vår, sektion, Kultursektionen, består i sin tur av tre enheter. Enheten Kulturskolan är idag 44 pedagoger samt har en administration med 2 medarbetare. Denna tjänst vi nu ska tillsätta är alltså den tredje inom administrationen för kulturskolan.

Du kommer att medverka i olika arbetsgrupper och vid behov vara sammankallande, mötesledare och protokollförare. Du medverkar vid verksamhetens planering och kan administrativt strukturera lokaler och scheman när det gäller kulturskolans verksamhetsdrift men även kring föreställningar/evenemang. Rollen som koordinator innebär också att du är delaktig i kvalitetsarbetet och medverkar i kartläggning och utvärdering av verksamhetens processer. Du bör vara bekväm med att arbeta både självständigt och i team och ha intresse av att tillsammans med enhetschefen för kulturskolan driva och utveckla de administrativa processerna i verksamhetsplaneringen.  

Vi är nu i en spännande utvecklingsfas där kulturskolan under 2016 kommer att flytta in i nyrenoverade och för estetisk verksamhet anpassade lokaler.

 

 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har: Högskoleutbildning med administrativ inriktning Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter Mycket goda IT-­kunskaper i Windows samt i Officepaketet Lätt att uttrycka dig tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska Självklart har du ett genuint barn/ungdomsintresse och intresse för estetisk verksamhet och kulturarbete. Dessutom ser du värdet av och förstår människors olikhet samt olika kulturella bakgrund. Du som koordinator har god förmåga att strukturera och framförallt planera vår verksamhet. Vi behöver dig som är noggrann och ansvarstagande och har bra känsla för service. Vi förväntar oss att du antar de utmaningar du ställs inför med engagemang och kreativitet och kan hitta nya alternativa lösningar. Du är flexibel och intresserad en verksamhet i ständig förändring. Jobbet kräver att du har förmåga att tänka strategiskt och har en lång planeringshorisont. Du är lyhörd, socialt utåtriktad och intresserad av att skapa goda relationer över organisatoriska gränser och mellan människor inom olika yrkesgrupper. Kort och gott en god samarbetspartner. Meriterande kvalifikationer Erfarenhet av administrativa uppgifter från offentlig sektor Grundläggande kunskaper i arbetsrätt Stort intresse för pedagogiska processer Kunskaper/färdigheter inom flera kulturella och konstnärliga uttryck Erfarenhet av projektledning Goda kunskaper om andra operativsystem och programvaror som används inom kreativa yrken

Om anställningen

Arbetsort: 
Falun
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning, semestertjänst, ev kan provanställning komma att tillämpas.
Lön: 
Löneanspråk kan lämnas i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Falu kommun
Kontaktperson: 
Ingela Härröd-Barksjö
Telefon: 
023-827 67