Stäng

Vikarierande utvecklare till Kungsbacka kulturskola

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Brinner du för utvecklingsarbete? Vill du tillsammans med duktiga kollegor vara med och utveckla Kungsbacka kulturskola? Är svaret ja så kanske du är den vi söker.

Vi söker dig som är full av idéer och som vill vara med och utveckla vår skola. Du kommer till en skola som vill ta till sig trender i samhället och samtidigt värna om vårt kulturella arv. Vi har flera utvecklingsprojekt framför oss i enheten Ung fritid.

Om oss på Kulturskolan
Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar mellan 5 och 20 år i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva skapande i form av musik, dans, konst, teater och film. I en mångfald av uttryckssätt genomsyras allt vi gör av nyfikenhet, lust och lärande. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och 50 medarbetare.

Din roll som utvecklare
I ansvaret ingår att utveckla befintliga projekt tillsammans med kulturskolans lärare, bland annat samarbetet med grundskolans årskurs 2, ”Kulturskolan hälsar på” och Allsång. Andra delar är arbete med elevinflytande och Barnkonventionen samt Kulturskolans elevenkät. Du har även hand om Kulturskolans lovverksamhet och vissa utåtriktade evenemang.

Mer övergripande utvecklar du samarbetet med de andra enheterna inom Kultur & Fritid. Du ingår i Kulturskolans ledningsgrupp, och tillsammans med enhetschefen och planeringsledaren arbetar du med utvecklings- och kvalitetsfrågor samt med mål- och uppföljningsarbete.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig med högskoleutbildning med konstnärlig och pedagogisk inriktning. Vi vill också att du har erfarenhet av projektledning och av arbete i ledningsfunktion inom kulturskola eller liknande verksamhet. Som utvecklare är du en klar och tydlig kommunikatör som säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du har visioner och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har ett stort intresse för pedagogik, att driva kulturfrågor och en vilja att utveckla vår verksamhet. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett smidigt och lyhört sätt. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

Om anställningen

Arbetsort: 
Kungsbacka
Omfattning: 
Heltid under perioden 2017-08-07 till 2018-06-30. Vi vill också att du är tillgänglig för några introduktionsdagar i juni.
Anställningsform: 
Vikariat, tidsbegränsat.
Lön: 
Individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Kungsbacka kommun, Kulturskolan
Kontaktperson: 
Per Graneld, enhetschef
Telefon: 
0300 834163