Arkiv

Enheten kulturskolan i Falun arbetar för att fler ska upptäcka glädjen som finns i musik, dans, teater, konst och slöjd.

Länk till annons och ansökan: https://recruit.visma.com

Vi söker en danspedagog till våra grupper på Sala kulturskola. Läs mer om tjänsten, som är ett vikariat under vårterminen,  här:

Vi söker en vikarie för en av våra fiollärare som ska vara föräldraledig lå 2018-2019.

Musiklärare/piano (8 mar, 2018)

I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten

Undervisning i Musikproduktion samt trumset-/ slagverksundervisning inom pop-/ rock-och jazzgenren i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten.

Undervisning i Klarinett och Saxofon i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i fiol och altfiol i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i akustiskt gitarrspel i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och orkesterledning ingår i tjänsten.

Undervisning i klaverinstrument och sång i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. Ensemble- och körledning ingår i tjänsten.

Undervisning i olika dansgenrer med tyngdpunkt på streetdance, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten. 

Undervisning i bild- och formämnet och serieteckning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i filial- och uppdragsverksamheten.

Undervisning i digital bild och medieområdet.

Vill du vara med och skapa kreativitet och engagemang hos våra elever? Just nu söker vi två bildlärare till Västerås Kulturskola.

Arbetsplatsbeskrivning

Musiklärare/bleckblås (26 mar, 2018)

Arbetsplatsbeskrivning
Kulturskolan Stockholm I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus.

Sidor