Arkiv

Vi söker dig som är gitarrlärare och vill arbeta med både bredd, topp och kvalité samt gärna samarbeta över ämnesgränserna.

Kulturskolans verksamhet kännetecknas av hög kvalitet med barnen och ungdomarna i fokus. Förändrade samhällsomständigheter kräver nya sätt att tänka för att nå alla barn och unga.

Arbetsuppgifter: Som en av våra två biträdande kulturskolechefer kommer du att ansvara för:
- Pedagogisk ledning för delar av lärarpersonalen.
-

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Västerås kulturskola söker en teaterlärare.

Anställning är hos Kulturskolan i Kalix, och omfattningen i dagsläget ca 50% stråk och 50% klassmusik, projekt, mm.

Kulturskolechef (12 mar, 2015)

Kulturskolechef

Pianopedagog (17 mar, 2015)

Töreboda kulturskola har en levande och utåtriktad verksamhet med ca 460 elever. Ämnen som det ges undervisning i är trä- och bleckblås, stråk, slagverk, sång, drama, dans, piano och gitarr.

Marknadsförare/Producent (23 mar, 2015)

I Kulturskolan arbetar vi, ett sextiotal lärare och administrativ personal i arbetslag med musik, dans, bild, textil, teater, ord och cirkus.Vi har en stor utåtriktad verksamhet med cirka 300 konse

Vi söker dig som har erfarenhet av pedagogisk verksamhet från yngre åldrar och uppåt.

Musiklärare 80% (30 mar, 2015)

Borgholms kommun - Norra delen av Öland - Solens och Vindarnas ö.  Den unika naturen och kulturen präglas av ett öppet jordbrukslandskap med långa sandstränder och strandängar i kombination me

Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet från yngre åldrar och uppåt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet från yngre åldrar och uppåt och vi ser gärna att du har erfarenhet av klassiskt gitarrspel.

. Vi ser gärna att du har erfarenhet av musikundervisning i grundskolans årskurs 1-2 och erfarenhet av undervisning i särskolan.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet från årskurs 1 och uppåt och har du erfarenhet av musikundervisning som klasslärare i grundskolan eller undervisning i särskolan är det m

Läs mer och sök tjänsten via webbsidan. Se länken nedan.

 

Sidor