Arkiv

Arbetsplatsbeskrivning

För tjänsten gäller undervisning i klaverinstrument i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

Undervisning i klassiskt slagverk, samt trumset/slagverk inom pop-/ rock- och jazzgenren.

För tjänsten gäller undervisning i klaverinstrument i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt att arbeta som speciallärare i Kulturskolans uppdragsverksamhet fr&auml

Innehållet i tjänsten gäller Teater-/ Dramaundervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

För tjänsten gäller Cirkusundervisning i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.  Du har stor frihet i att skapa ett

Undervisning i Oboe, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

För tjänsten gäller undervisning i cello, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

Undervisning i Valthorn, som är ditt huvudinstrument, i Kulturskolans frivilliga verksamhet samt i Kulturskolans filial- och uppdragsverksamhet.

Vi söker 100% piano, 50% piano, 100% sång, 75% saxofon, klarinett och orkesterledning, 60% bleckblås, orkester och klassorkester.

Du kommer undervisa barn och ungdomar i trumpet och valthorn.
Enskild och gruppundervisning, ensemble och orkester.

Lärare gitarr/elgitarr (10 apr, 2017)

Du kommer undervisa barn och ungdomar i gitarr/elgitarr.
Enskild och gruppundervisning, rockgrupper, gitarrorkester m.m.

Hos oss kommer du att arbeta med elever i grupp och/eller enskilt. Du kommer att få leda ensembler och hålla i konserter av olika slag.

Kulturskolan i Säter söker musiklärare i grundskolans åk 1-6. 80-100%

Kulturskolan i Säter söker musiklärare i grundskolans åk 1-6. 80-100%

Arbetsplatsbeskrivning

Webbinarium om avtal för lärare

Stora utmaningar för kulturskolan

– Studien visar på ett brett och starkt stöd för en statlig politik för kulturskolan.

Sedan tidigare finns det musikklasser på högstadiet – men nu är det på gång för yngre elever.

Sidor