Arkiv

Jennie Winquist blir Älmhults kulturskolas nya rektor. Rektorstjänsten är på 60 procent, övriga 40 procent kommer hon att arbeta som musiklärare på skolan. Foto: Linnéa Petersson

Simon Camnerin är ny verksamhetschef för musikskolan i Oskarshamn. På onsdagskvällen uppträdde han tillsammans med kollegorna på biblioteket. Foto: Åsa A Cederbom

Under ett helt läsår kommer unga särskilt motiverade filmelever få chansen att utveckla sitt filmskapande tillsammans.

Idag presenterar vi vår statsbudget för 2018 med titeln ”Vi förändrar makten”. Den innehåller mer än 70 reformer där vi konkretiserar vår politik i prioriterade förslag.

Slumpen gjorde att det blev trumpet för Filip Draglund. Han var sju år och skulle börja spela piano i kulturskolan i Solna, men kön var för lång.

Kulturskolan Flen har breddat sitt utbud av kurser under hösten. Här kan du läsa om kurserna inom bild, slöjd och musik samt anmäla dig.

Kulturskolan Flen har breddat sitt utbud av kurser under hösten. Här kan du läsa om kurserna inom bild, slöjd och musik samt anmäla dig.

Tillskott på en halv miljon kronor minskade köerna. Numera är väntetiden till danskurserna ett år i stället för två.

Det blir billigare att delta i Sölvesborgs musikskolas undervisning från och med nästa år, efter beslut om musikskolans taxor och ansvarsområde.

EL SISTEMA TILL RÅGSVED

Violinlärare (10 okt, 2017)

Arbetsuppgifter: Undervisa barn och ungdomar i violin, leda stråkensembler, undervisa på bi-instrument gärna sång.

Snart börjar bygget av Örebros kulturkvarter vid konserthuset. Det kommer att ta två år att bygga.

Övertorneå Ingen kulturskola i Övertorneå? Då var Maria Nyström med och startade verksamheten. Nu kompletteras musik med dans och makerspace.– Det ä...

Teater, dans och en workshop i hiphop, det kan Oskarshamns musikskola starta den här veckan tack vare ett bidrag.

Hej! Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill.

Nyheter. Det täljs, klipps och hamras i Estethuset på tisdagar. Då äger kulturskolans nya kurs Slöjdklubben rum. I en ring sitter…

Jan-Olof Eriksson, professor vid Luleå tekniska universitet, tilldelas Framtidens Musikpris för Enastående pedagogisk gärning.

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen pianoundervisning och delvis annan undervisning i musik

 

Kulturskolan i Värnamo tar ytterligare ett steg i arbetet med att utveckla barn, ungdomars och vuxnas kreativa skapande och lärande genom att varmt välkomna Adan Brown som ny medarbetare.

Fler barn och ungdomar ska få möjlighet att spela instrument, teater, göra film eller måla i kulturskolan i Norrköping.De nya avgifterna gäller för ...

Sidor