Danslärare till Flens Kulturskola

Flens Kommun är beläget i hjärtat av Sörmland, inom lagom pendlingsavstånd från storstadsregionen Stockholm. Bildningscentrum Stenhammar är beläget mitt i Flen med cirka 3 min gångavstånd från tågstationen. Kulturskolan är en del av Bildningscentrum Stenhammar där vi har egna lokaler men även delar lokaler med Stenhammarskolan F-9, tre skolenheter med totalt cirka 1000 elever.
 

Kulturskolan är en enhet med 17 medarbetare. Vi arbetar med kulturskoleundervisning, samordning av grundskoleundervisning i musik samt samordning av de kulturprojekt som sker inom grundskolan till exempel skolbio och skapande skola.

 

Som danslärare undervisar du våra dansgrupper i åldrar 4 till 22 år.  Du är en av de drivande lärarna i vår musikallinje tillsammans med drama- och sånglärare. Du förväntas delta i skolans utvecklingsarbete och delta i ett APT per månad samt verksamhetsmöten/arbetslagsmöten. Kulturskolan ger ett stort antal föreställningar varje år där dansen har en viktig roll och där du förväntas delta.

 

Merparten av undervisningen sker på Skjortan (danslokal) och Bildningscentrum Stenhammar men viss del kan genomföras på någon av grundskolorna i kommunen.

Sista ansökningsdag: 
27 nov, 2020
Kvalifikationer: 
Du som söker ska ha en adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är ansvarsfull, flexibel, tar din uppgift på allvar och har förmåga att stå på egna ben. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

Ansökan

Ansök via: 
Webbadress

Om anställningen

Arbetsort: 
Flen
Omfattning: 
60%
Anställningsform: 
Tillsvidare
Tillträde: 
11 jan, 2021
Lön: 
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare: 
Flens Kommun
Kontaktperson: 
Andreas Odsvall, Kulturskolechef
Telefon: 
0157-43 05 81