Danslärare till Tidaholm

Dansverksamheten är en stor och viktig del av Kulturskolan Smedjans utbud.  Undervisningen bedrivs i egen danssal i helt nyrenoverade lokaler.  I arbetet är man spindeln i nätet kring dansundervisningen och till hjälp finns ett antal timlärare i dansämnet, kulturskolans ledning samt övriga kollegor. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv syn på elever. Det är oerhört viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Du är en god förebild, initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en arbetsplats med fina lokaler, god arbetsmiljö samt närhet till både centrum och natur. Skolan präglas av bra stämning och öppenhet. Vårt mål är medarbetare som trivs och mår bra, därför erbjuder vi friskvårdstid samt fri tillgång till gym och bad.

Information om tjänsten ges av kulturskolans chef Lars Paulsson 0502-606144 , lars.paulsson@tidaholm.se  eller av dansansvarig Judith Martinez Åkesson info@dansverkstan.se 

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag dock senast 2015-11-30

Sista ansökningsdag: 
30 nov, 2015

Om anställningen

Tillträde: 
4 nov, 2015